13 C
Shkoder,Albania
Sunday, March 26, 2017

Zbulohet lista! Kush janë shqiptarët që kanë mbi 15 mijë euro në bankë

Në Shqipëri, numri i personave që zyrtarisht deklarojnë se kanë të ardhura me të larta se 2 milionë lekë në vit (rreth 15 mijë...

Tatimet: Kujdes, vetëkorrigjohuni afati përfundon në 10 shkurt

Afati për vetëkorrigjimin e deklaratave të totalit të blerjeve dhe shitjeve për sipërmarrësit e kategorive Biznes i Vogël me dhe pa TVSH, përfundon ditën...

Udhëzimi i ri i procedurave tatimore, ja si veprohet në rastet e evazionit

Ministria e Financave ka lëshuar një udhëzim nëpërmjet të cilit sqarohet zbatimi praktik i ligjit të ndryshimeve në ligjin e procedurës tatimore. Disa nga ndryshimet...

Të gjitha hapat për të çregjistruar një biznes, detyrimet edhe pas mbylljes

Teksa Shqipëria ka përmirësuar ndjeshëm procedurat për regjistrimin e një biznesi në vetëm në një ditë dhe më pak dokumente, çregjistrimi është një sagë...

Tatimet fillojnë “hetimin” për shërbimet mjekësore; ja infot e detajuara që u kërkojnë

Bizneseve të shërbimeve mjekësore  u ka shkuar ditët e fundit një formular nga tatimet, ku u kërkohet të deklarojnë të dhëna të detajuara lidhur...

Keni euro dhe dollarë? Tani është momenti për ti këmbyer

Në tregun e këmbimit valutor vendas, valutat kryesore euro dhe dollari amerikan u vlerësuan sot ndjeshëm në këmbim me lekun, krahasuar me fillim e...

Kompanitë Call Center, gati skenarin rezervë, hapin filiale në Rumani

Fundi i vitit 2016 nuk ishte aspak i mirë për një nga shërbimet që punëson më shumë të rinj në Shqipëri e që është...

Lajm i mirë për depozituesit, fillojnë të rriten normat e interesit në lekë

Që kur ka filluar ulja e normave të interesit për depozitat me afat në lekë, individët kanë larguar nga bankat mbi 750 milionë euro...

Biznese, 9 dokumentet që t’i shpëtoni kontrollit tatimor

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka hyrë në një fazë intensive të sensibilimit të biznesit për  ti lajmëruar ato rreth procedurave të inspektimit, të...

Tatimet vënë 9 piketat se si do të luftojnë mashtrimin tatimor deri në vitin...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka bërë gati një plan strategjik për periudhën 2017-2021, të cilin janë vënë piketat themelore se si do të...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com