19 C
Shkoder,Albania
Thursday, March 30, 2017

Tatimet për vizitë te biznesi me pyetësor

Tatimet kanë prezantuar edhe një rrugë të re komunikimi me tatimpaguesit. Për herë të parë çdo vizitë në ambjentet e tatimpaguesit, do të mbështetet...

Zbulohet lista! Kush janë shqiptarët që kanë mbi 15 mijë euro në bankë

Në Shqipëri, numri i personave që zyrtarisht deklarojnë se kanë të ardhura me të larta se 2 milionë lekë në vit (rreth 15 mijë...

Tatimet: Kujdes, vetëkorrigjohuni afati përfundon në 10 shkurt

Afati për vetëkorrigjimin e deklaratave të totalit të blerjeve dhe shitjeve për sipërmarrësit e kategorive Biznes i Vogël me dhe pa TVSH, përfundon ditën...

Udhëzimi i ri i procedurave tatimore, ja si veprohet në rastet e evazionit

Ministria e Financave ka lëshuar një udhëzim nëpërmjet të cilit sqarohet zbatimi praktik i ligjit të ndryshimeve në ligjin e procedurës tatimore. Disa nga ndryshimet...

Të gjitha hapat për të çregjistruar një biznes, detyrimet edhe pas mbylljes

Teksa Shqipëria ka përmirësuar ndjeshëm procedurat për regjistrimin e një biznesi në vetëm në një ditë dhe më pak dokumente, çregjistrimi është një sagë...

Tatimet fillojnë “hetimin” për shërbimet mjekësore; ja infot e detajuara që u kërkojnë

Bizneseve të shërbimeve mjekësore  u ka shkuar ditët e fundit një formular nga tatimet, ku u kërkohet të deklarojnë të dhëna të detajuara lidhur...

Keni euro dhe dollarë? Tani është momenti për ti këmbyer

Në tregun e këmbimit valutor vendas, valutat kryesore euro dhe dollari amerikan u vlerësuan sot ndjeshëm në këmbim me lekun, krahasuar me fillim e...

Kompanitë Call Center, gati skenarin rezervë, hapin filiale në Rumani

Fundi i vitit 2016 nuk ishte aspak i mirë për një nga shërbimet që punëson më shumë të rinj në Shqipëri e që është...

Lajm i mirë për depozituesit, fillojnë të rriten normat e interesit në lekë

Që kur ka filluar ulja e normave të interesit për depozitat me afat në lekë, individët kanë larguar nga bankat mbi 750 milionë euro...

Biznese, 9 dokumentet që t’i shpëtoni kontrollit tatimor

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka hyrë në një fazë intensive të sensibilimit të biznesit për  ti lajmëruar ato rreth procedurave të inspektimit, të...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com