19 C
Shkoder,Albania
Thursday, March 30, 2017

Tatimet për vizitë te biznesi me pyetësor

Tatimet kanë prezantuar edhe një rrugë të re komunikimi me tatimpaguesit. Për herë të parë çdo vizitë në ambjentet e tatimpaguesit, do të mbështetet...

Ja sa do te jene gjobat e reja për bizneset

Pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, e cila shfuqizoi gjobat marramendëse ndaj biznesit, Ministria e Financave ka hartuar një nivel më të ulët edhe se...

Studimi/Sa milionerë ka në Shqiperi. 73 % të varfër

Pjesa më e madhe e shqiptarëve, 73.3% e tyre, janë relativisht të varfër dhe kanë një pasuri nën 10 mijë dollarë. 26% e tyre...

Depozitat, 45% e parave në duart e milionerëve

Deri në fund të dhjetorit 2016, nga skema e sigurimit të depozitave, individët kanë përfituar në vlerën 611,4 miliardë lekë duke përbërë 55% të...

Hyn në fuqi sot shfuqizimi i pagave të referencës për profesionet e lira

Hyri sot në fuqi për shkak të botimit në Fletoren Zyrtare, vendimi i Gjykatës Kushtetuese për rrëzimin e pagave referencë për efekt të sigurimeve...

Fasoni: Heqja e tarifave doganore mundëson zgjerimin e tregjeve të eksporteve

Ka qenë një letër e Dhomës Kombëtare të  Prodhuesve të Veshjeve dhe Këpucëve për heqjen e tarifave doganore që ka vënë në lëvizje autoritetet...

Industria tekstile shqiptare. Të punosh për Milanon dhe Londren

Në orën 8.00 të mëngjesit, në ndërmarrjen Kler Albania nis puna për të prodhuar serinë e veshjeve për koleksionin e pranverë 2017 për marka...

Paga minimale për efekt të kontributeve pritet të bëhet 25,000 lekë

Ndryshe nga sa ka deklaruar deri më sot ministri i Financave Arben Ahmetaj për mosndryshimin e saj për bizneset private, burime pranë Këshillit Kombëtar...

Zhvillimet teknologjike ulin veprimet cash te bankave nga sportelet

Zhvillimet teknologjike  i kanë ulur ndjeshëm transaksionet cash të bankave me klientët nga sportelet. Banka e Shqipërisë nga statistikat e veta tregon se, vlera e...

Ja shifra e cmendur qe do duhet t’i paguaje nje biznesmen Dhomes se Tregtise

Është miratuar ligji për anëtarësimin e detyrueshëm të bizneseve shqiptare në Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë, duke revoltuar shumë sipërmarrës. Por sa para me saktësi...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com