19 C
Shkoder,Albania
Thursday, March 30, 2017

Të gjitha hapat për të çregjistruar një biznes, detyrimet edhe pas mbylljes

Teksa Shqipëria ka përmirësuar ndjeshëm procedurat për regjistrimin e një biznesi në vetëm në një ditë dhe më pak dokumente, çregjistrimi është një sagë...

Drafti i ri/ Ju kujtohen detyrimet nga Tatimet që do të faleshin? Nuk falen...

Duke dhënë shumë pak hollësi lidhur me draftin e ri, Ahmetaj deklaroi dje se “për detyrimet nga janari 2011 deri në dhjetor 2014 do...

Kujdes! Ja 18 kriteret, që ju sjellin tatimet te dera

Teksa tatimet kanë kaluar në një marrëdhënie të re me bizneset, duke i dhënë fillimisht mundësinë e vetëkorrigjimit, ato kanë publikuar 18 kriteret, që...

Studimi/Sa milionerë ka në Shqiperi. 73 % të varfër

Pjesa më e madhe e shqiptarëve, 73.3% e tyre, janë relativisht të varfër dhe kanë një pasuri nën 10 mijë dollarë. 26% e tyre...

Tatimet: Profesionet e lira do të paguajnë sigurime me pagë minimale që nga 20...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka njoftuar profesionet e lira me anë të një shkresë zyrtare se kontributet e Sigurimeve shoqërore do të paguhen...

Tatimet vënë 9 piketat se si do të luftojnë mashtrimin tatimor deri në vitin...

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve ka bërë gati një plan strategjik për periudhën 2017-2021, të cilin janë vënë piketat themelore se si do të...

Zbulohet lista! Kush janë shqiptarët që kanë mbi 15 mijë euro në bankë

Në Shqipëri, numri i personave që zyrtarisht deklarojnë se kanë të ardhura me të larta se 2 milionë lekë në vit (rreth 15 mijë...

Ja sa do te jene gjobat e reja për bizneset

Pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese, e cila shfuqizoi gjobat marramendëse ndaj biznesit, Ministria e Financave ka hartuar një nivel më të ulët edhe se...

Çfarë ndodhi me Lekun? BSh: Ja pse u mbiçmua monedha jonë

Leku ka ndjekur ecuri mbiçmuese gjatë vitit 2016. Monedha vendase ka shfaqur ecuri mbiçmuese kundrejt monedhave të vendeve partnere gjatë vitit 2016. Kursi euro/lek rezultoi...

Keni euro dhe dollarë? Tani është momenti për ti këmbyer

Në tregun e këmbimit valutor vendas, valutat kryesore euro dhe dollari amerikan u vlerësuan sot ndjeshëm në këmbim me lekun, krahasuar me fillim e...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com