23 C
Shkoder,Albania
Thursday, March 23, 2017

Kujdes! Ja 18 kriteret, që ju sjellin tatimet te dera

Teksa tatimet kanë kaluar në një marrëdhënie të re me bizneset, duke i dhënë fillimisht mundësinë e vetëkorrigjimit, ato kanë publikuar 18 kriteret, që...

BERZH: Shqipëria me korrupsionin më të lartë në rajon

Anketa më e fundit për Jetën në Tranzicion nga Banka Europiane për Zhvillim dhe Rindërtim tregon se korrupsioni vazhdon të mbetet sfidë në Europën...

Studimi/Ja ku i ruajnë paratë që kursejnë shqiptarët

Shqipëria është vendi me informalitetin më të lartë të kursimeve të individëve. Nga një studim i Bankës Botërore për “Rreziqet dhe fitimet nga menaxhimi i...

Anëtarësimi i detyrueshëm i bizneseve në Dhomat e Tregtisë, SHBA: Jemi kundër, është taksë...

Marc Crawford, kryetari i Dhomës Amerikane të Tregtisë, është shprehur kundër propozimit që bizneset të anëtarësohen në Dhomat e Tregtisë dhe taksës, që siç...

Lista/ Cilat janë kompanitë me më shumë fitime në Shqipëri

Në një treg, që vepron në kushtet e një ekzekutivi që tenton gjithmonë e më shumë të bëhet autoritar dhe mbi ligjin, të një...

Paga minimale për efekt të kontributeve pritet të bëhet 25,000 lekë

Ndryshe nga sa ka deklaruar deri më sot ministri i Financave Arben Ahmetaj për mosndryshimin e saj për bizneset private, burime pranë Këshillit Kombëtar...

Fasoni: Heqja e tarifave doganore mundëson zgjerimin e tregjeve të eksporteve

Ka qenë një letër e Dhomës Kombëtare të  Prodhuesve të Veshjeve dhe Këpucëve për heqjen e tarifave doganore që ka vënë në lëvizje autoritetet...

Studimi/Sa milionerë ka në Shqiperi. 73 % të varfër

Pjesa më e madhe e shqiptarëve, 73.3% e tyre, janë relativisht të varfër dhe kanë një pasuri nën 10 mijë dollarë. 26% e tyre...

Malaj: Kujdes këto kompani, po ju vjedhin kursimet duke ju mashtruar

Rektori i Universitetit Luarasi, Arben Malaj bën thirrje për ndërgjegjësim lidhur me rrezikun për grabitje që vjen nga disa kompani online që mashtrojnë qytetarët...

BSH:Ka euro me tepri në treg, “mister” shkaqet

Në kushtet ku deficiti i llogarisë korrente në 6 mujorin e parë ka qenë dy herë më i lartë se një vit më parë,...
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com